İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Ali Ülker Ortaokulu

Ali Ülker Ortaokulu

Ortamahalle Mahallesi İbrahimağa Caddesi No 2 Bayrampaşa/İstanbul
Vizyon
VİZYONUMUZ Ali Ülker Ortaokulu Ailesinin bireyleri olarak bizler Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Laik, demokratik bilince sahi İnsani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, Üretken, yapıcı ve yaratıcı, Lider nitelikli ve sorumluluk sahibi, Kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, Etkili ve nitelikli öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, Rekabeti, çalışma heyecanını tutkuya dönüştüren, Nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
Misyon
MİSYONUMUZ Ana sınıfından başlayarak ilköğretim sonuna kadar, · Atamızın çizdiği yolda, Cumhuriyetimizin temel ilkeleri ve Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda, · Ulusal ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, · Çağın gerektirdiği değişim ve gelişmelere uygun bir şekilde ortaya çıkarılan bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda araştırarak öğrenen, · Kendi öz benliğini bilerek, öğrendiklerini milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, · Dürüstlükten, tarafsızlıktan ve adalet ilkelerinden şaşmayan, · Çalışmalarında paylaşımı, saygı ve dayanışmayı esas alan, · İnsan haklarına saygılı, · Ve her şeyden önemlisi YAŞAMININ HER ALANINDA SEVGİYİ, HOŞGÖRÜYÜ VE SAĞDUYUYU esas alan SORUMLULUK SAHİBİ bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
08.20-14.30 (Tekli Eğitim)
Ortamahalle Mahallesi İbrahimağa Caddesi No: 2 Bayrampaşa / İSTANBUL
Var
Yerleşim Yeri
Okulumuz Bayrampaşa metro durağına 600 metre, Metrobüs Maltepe durağına 1km mesafede olup, Bayrampaşa Topkapı otobüs ve minibüs güzergahı üzerindedir.
Masa Tenisi, Voleybol, Futbol, Basketbol, Dart, Mangala
Robotik Kodlama, Bilsem öğrencilerine yönelik faaliyetler.
Proje Çalışmaları
İstanbul Sokağı Projesi (Proje kapsamında Kaligrafi, Ebru, Yaratıcı Drama ve Ritim çalışmaları yapılmaktadır.)